My Top 4 Holiday Destinations

 

 

 

Cambodia

c8e8dc3466d2599a652d009b7f60fa67

Vietnam

0338906b9458c21c763fd756e0849c0c

Hawaii

f3e3b9111cf35dd2c3d46d3e4eb4cc06

Japan

3369bfad1ed1f3e7d11b76f356f80826

Advertisements

The Cave

Designer: One Plus Partnership Limited

Location: Chongqing Nanshan District

Description:

‘The ‘Mountain’ concept is being selected as the main theme of this clubhouse, the design inspired by the location of the project – Chongqing Nanshan District. The clubhouse is located in a valley surrounded by hills.

Inspired by the architecture of the clubhouse and the geographical background, the grand slanted feature wall and the marble floor pattern are in triangular form.

The LED lightings are hanged from the ceiling, similar to the rain in the natural environment and presenting the natural feeling.

The massive triangular features are directly visualizing the ‘mountain’ concept. The pattern of grey marbles on the floor is forming a triangular pattern. Together with the feature wall and the irregular shaped reception counters, the ‘mountain’ concept is being demonstrated. In addition, the stairs connecting the floors are designed as passing through the cave.

‘Grey’ being selected as the main theme colour, the receptions counters are in gold champagne colour and there are no additional decorations. Designers keep using minimum materials & colour to enhance the ‘natural’ feeling.’

Text by One Plus Partnership